“Μπορούμε να έρθουμε στην Λευκωσία για το κέρδος με πρώτο στόχο τους τρεις βαθμούς”, δήλωσε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς.

Αναλυτικά:“Οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να αντέχουν στην πίεση. Δεν θέλω να σταθώ στην πίεση που βάζει ο κόσμος. Πρέπει να μετρούμε πολλά πράγματα πριν να αρχίσουμε να βάζουμε πίεση. Είναι μόλις το 2ο παιχνίδι, νέα ομάδα, νέα οικονομικά δεδομένα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Θα παλέψουμε. Μπορούν οι παίκτες να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας”

Για τη Δόξα: “Η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα, αρκετά οργανωμένη. Εμείς έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η Αλκή έχει κάνει 17-18 μεταγραφές. Ας δώσουν πίστωση στους προπονητές και κυρίως στους παίκτες”

Για το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν πρώτο φαβορί την Αλκή για υποβιβασμό: “Οι εταιρείες συγκρίνουν μπάτζετ, κοστολόγια παικτών και κάποια άλλα δεδομένα. Αυτά όλα είναι αριθμοί. Από εκεί και πέρα όλα αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Η Αλκή είναι μέσα στις ομάδες που θα παλέψουν. Με 12 ομάδες, όχι μόνο η Αλκή αλλά και κάποιες άλλες ομάδες που τις προηγούμενες χρονιές δεν κινδύνευσαν. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την δική μας ομάδα”.

Για τα πλάνα του: “Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει με τους τραυματίες. Είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές αυτοί όπως όλοι. Θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές”.

Για τον κόσμο: “Δεν μας έχει γνωρίσει ακόμα πολύ καλά. Θέλουμε να εμπιστευτεί τους παίκτες και να τους στηρίξει. Ας φορτώσει το βάρος στους προπονητές”.

Μας έχεις Like στο Facebook ;