Σάλος με Μπογδάνο: Αναπαρήγαγε δημοσίευμα με στοιχεία μαθητών νηπιαγωγείου-Εξελίσσεται σε κατά συρροή χαφιέ, τονίζει το ΚΚΕ

Έλα στο Google News

Νέο ρατσιστικό χτύπημα από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο.

Χτες, με ανάρτηση στο ίντερνετ δημοσιοποίησε παράνομα λίστα νηπίων από βρεφονηπιακό σταθμό της Αθήνας, για να αναδείξει ότι τα περισσότερα νήπια είναι προσφυγόπουλα.

Χρησιμοποίησε στοιχεία από την ιστοσελίδα MeaCulpa.gr. Λίγο αργότερα και μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε στο διαδίκτυο, για τη στοχοποίηση των παιδιών, κατέβασε την ανάρτηση.

Τι συνέβη

Το άρθρο στο συγκεκριμένο σάιτ που αναδημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρουσίαζε ως σοκαριστικό τον κατάλογο με τα ονόματα των νηπίων καθώς τα περισσότερα ήταν παιδιά μεταναστών. Το σάιτ δημοσίευσε τον συγκεκριμένο κατάλογο, όπου φαινόταν και το όνομα της νηπιαγωγού των παιδιών, παρουσιάζοντας ως πηγή τα social media.

Μέσα από την ιστοσελίδα συμφερόντων του, το meaculpa.gr, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χθες δημοσιοποίησε κατάλογο αλλοδαπών ΝΗΠΙΩΝ που φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, στοχοποιώντας τα με πρωτοφανή τρόπο και με τίτλο «σοκαριστικός κατάλογος». Μάλιστα, στον κατάλογο υπάρχει και το ονοματεπώνυμο της νηπιαγωγού που είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο τμήμα.

Mpogdanos

Ο βουλευτής της ΝΔ αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο άρθρο, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Στη συνέχεια η ιστοσελίδα αφαίρεσε τον κατάλογο από το άρθρο της και έκανε ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι μπήκε «εκ παραδρομής».

ΚΚΕ: Εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων.

Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτήν τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι’ αυτήν τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.