Σχέδιο Επιχορήγησης για αγορά φορητού ΗΥ σε εκπαιδευτικούς δημόσιων σχολείων

Έλα στο Google News

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει, με ανακοίνωση του, τους δικαιούχους εκπαιδευτικούς των δημόσιων σχολείων ότι έχει αρχίσει η διαδικασία προέγκρισης των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για αγορά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Καλεί όσους εκπαιδευτικούς υπέβαλαν αίτηση για επιχορήγηση να ελέγχουν συστηματικά τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για τη λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος προέγκρισης.

Το Υπουργείο Παιδείας προτρέπει, επίσης, τους εκπαιδευτικούς να εισέρχονται συστηματικά και στην πλατφόρμα του ΣΕΠ (Σύστημα Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού) για να ελέγχουν την κατάσταση της αίτησής τους.

Σημειώνει ότι αν η αίτηση έχει προεγκριθεί θα αναγράφεται σχετικό μήνυμα ενώ θα εμφανιστούν πεδία για καταχώριση των απαιτούμενων δικαιολογητικών και στοιχείων.

Το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει, τέλος, πως στην περίπτωση προέγκρισης της αίτησης θα πρέπει να επισυναφθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός της Πλατφόρμας σε διάστημα 21 ημερών από την ημερομηνία προέγκρισης της αίτησης.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.