Σε αυτές τις περιοχές θα πραγματοποιούνται οδικές εργασίες αυτή την εβδομάδα

Οδικές εργασίες θα πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στις παρακάτω περιοχές:


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei1. Εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος στο δρόμο  Αραδίππου – Αβδελλερού – Αθηένου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 27/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος στο δρόμο  Αραδίππου – Αβδελλερού – Αθηένου (Ε322) πλησίον της συμβολής του με την έξοδο προς Παναγία Αιματούσα  Αβδελλερό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας εναλλάξ ανά κατεύθυνση και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες κλαδέματος δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας  

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 27/9/2021 μέχρι και την Πέμπτη 30/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο προς Λύμπια μέχρι την έξοδο προς Κόσιη, με κατεύθυνση προς Λάρνακα, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. ανά φορά.

3. Εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Δευτέρα 27/9/2021 μέχρι και την Πέμπτη 30/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου, της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας του αυτοκινητόδρομου, από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς  μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοφάγου, από τη μια κατεύθυνση για μήκος 1500μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

4. Αντικατάσταση οδικού φωτισμού και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων ΄Εργων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 28/9/2021 – 28/10/2021, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού – Λευκωσίας, από το ύψος του κυκλικού κόμβου Γ.Σ.Π. μέχρι το ύψος της εξόδου προς Αλάμπρα, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης οδικού φωτισμού και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε κάθε κατεύθυνση, η εσωτερική λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες λωρίδες κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.