Σε εργασίες στους αυτοκινητόδρομους προχωρεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων – Όλες οι πληροφορίες

Σε εργασίες στους αυτοκινητόδρομους προχωρεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ενημερώνοντας το κοινό για την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής τους.

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας

Την Πέμπτη 22/9/2022, από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης σε όλο το πλάτος του ασφαλτικού οδοστρώματος με κατεύθυνση προς Λάρνακα (αμέσως μετά την έξοδο προς Πέρα Χωρίο Νήσου), αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας θα είναι κλειστό από τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού μέχρι την είσοδο – έξοδο Λυμπιών. Η προσωρινή παράκαμψη προς Λάρνακα θα γίνεται από την έξοδο Αλάμπρας (αίθουσα δεξιώσεων Χριστιάνα), διά μέσου της Βιομηχανικής Αλάμπρας και η είσοδος ξανά στον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω των Λυμπιών. Επιπλέον η είσοδος από Πέρα Χωρίο Νήσου προς Λάρνακα θα είναι κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων σε τμήματα των αυτοκινητόδρομων Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Λευκωσίας

Την περίοδο 26/9/2022 – 28/9/2022, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ – 15:00 μ.μ, σε τμήματα των αυτοκινητόδρομων Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Λευκωσίας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων εκατέρωθεν τις κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες στο έρεισμα σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου

Την περίοδο 23/9/2022 – 14/10/2022, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ – 15:00 μ.μ, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες στο έρεισμα σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η βραδεία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, για απόσταση 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Εργασίες καθαρισμού νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Από τη Δευτέρα 26/9/2022 μέχρι και την Πέμπτη 29/9/2022, από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες για καθαρισμό της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας (Φώτα Καλησπέρα) μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου και αντίστροφα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει κινητό συνεργείο και μηχάνημα καθαρισμού (σάρωθρο) στη δεξιά λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας) κυκλοφορίας διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.