Σε λειτουργία ιστοσελίδα έργου SHARED GREEN DEAL από Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης

Την έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας σχετικά με το έργο SHARED GREEN DEAL: Social Sciences & Humanities for Achieving a Responsible, Equitable and Desirable GREEN DEAL ανακοίνωσε την Τρίτη ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των τοπικών εταίρων του έργου.

Όπως αναφέρεται, μέσω της ιστοσελίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφουν ως μέλη του CYS Circular Economy Hub, όπου θα έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης νέων συνεργασιών και ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης σε εθνικό επίπεδο σχετικά με βέλτιστες πρακτικές για βιώσιμα και κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα.

Συμπληρώνεται πως απώτερος σκοπός είναι μέσω του Hub να παρέχεται υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και σε φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για τη μετάβαση προς την Κυκλική Οικονομία και την αντιμετώπιση των προκλήσεων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης οικονομίας.

Προστίθεται ότι μέσω της ιστοσελίδας δίδεται η δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό να ενημερώνεται για θέματα και καλές πρακτικές στην Κυκλική Οικονομία, καθώς και για πρότυπα και πρωτοβουλίες σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, αφού τα πρότυπα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων που συμβάλουν στην ομαλή μετάβαση προς την κυκλική οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα https://circulareconomy.cys.org.cy/ ή να επικοινωνήσουν με τους Λειτουργούς Τυποποίησης Άννα Διονυσίου και Μάριο Μαυρόγιαννο στη διεύθυνση [email protected], καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy