Σε οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας – Όλες οι πληροφορίες

Σε οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας θα προβεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το οποίο απολογείται εκ των προτέρων για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί, ενώ καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρει ότι την περίοδο 9/5/2022 – 31/10/2022, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού από την Αλάμπρα μέχρι τη Γερμασόγεια σε είκοσι (20) σημεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 100μ. περίπου σε κάθε σημείο και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Επίσης, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 7/5/2022, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα Σκαρίνου – Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής άχρηστων αντικειμένων από ιδιωτική εταιρεία.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.