Σε πέντε και τέσσερα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Σε πέντε και σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, αντίστοιχα, καταδικάστηκαν την Πέμπτη, από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, 24χρονος και 40χρονος, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε υπόθεση ναρκωτικών.

Οι δυο είχαν συλληφθεί στις 23 Ιανουαρίου 2022, μαζί με έναν 25χρονο, για τον οποίον το δικαστήριο θα συνεδριάσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην περιοχή όπου διατηρεί υποστατικό ο 40χρονος, όπου αντιλήφθηκαν δύο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν ο 24χρονος και ο 25χρονος. Τα αυτοκίνητα προσέγγισε ο 40χρονος, ο οποίος παρέδωσε ένα αντικείμενο στον 24χρονο, ενώ αυτός παρέδωσε στον 40χρονο δύο συσκευασίες.

Με την επέμβαση των μελών της ΥΚΑΝ ανακόπηκαν τα δυο αυτοκίνητα, ενώ ο 40χρονος τράπηκε σε φυγή, εισερχόμενος εντός της περίφραξης του υποστατικού του και ακολούθως παραδόθηκε στα μέλη της Αστυνομίας που είχαν προστρέξει για να τον ανακόψουν.

Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στη σκηνή και στα δύο οχήματα, με τα μέλη της ΥΚΑΝ να εντοπίζουν στο αυτοκίνητο του 24χρονου μία συσκευασία με κάνναβη, μεικτού βάρους ενός κιλού, ενώ εντός της περίφραξης παρακείμενου υποστατικού, εφαπτόμενου με το υποστατικό του 40χρονου, εντόπισαν άλλες δύο συσκευασίες, με ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών.

Στο αυτοκίνητο του 24χρονου ανευρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ.

Ο 24χρονος και ο 40χρονος κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν και σήμερα το Κακουργιοδικείο τους επέβαλε ποινές φυλάκισης πέντε και τεσσάρων χρόνων, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.