Σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας οι εκπαιδευτικοί, καθώς αναμένουν επίσημη ενημέρωση από Υπ. Παιδείας

Επίσημη ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας για τις χθεσινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένουν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο, εκφράζει την ελπίδα ότι οι νέες αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου θα αντιμετωπιστούν με ανάλογο πνεύμα καλής θέλησης από τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για δημιουργικό διάλογο για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Το Υπουργείο Παιδείας εξέφρασε την ετοιμότητα του να εργαστεί σε κλίμα συναίνεσης με τους εκπαιδευτικούς για τον ποιοτικό εκσυγχρονισμό του δημόσιου σχολείου.

Συνεδρία κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας

Στο μεταξύ, σήμερα στις 8.15 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρία της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, στην οποία έχουν προσκληθεί και οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών.

Αποφασίζουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Η γραμματεία της ΟΛΤΕΚ συζήτησε ήδη την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου χθες το βράδυ.

Αύριο αναμένεται να συνέλθει το Δ.Σ. της ΠΟΕΔ και ακολούθως αναμένεται να πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των οργανώσεων των εκπαιδευτικών.

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.