ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ: Επιστολή προς Υπ. Υγείας για υποχρεωτική χρήση μάσκας στα λεωφορεία

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Επιστολή με την οποία ζητά να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους επιβάτες των λεωφορείων, απέστειλε ο ΓΓ της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ Άθως Ελευθερίου, προς τον Υπουργό Υγείας.


Σε επιστολή της, η Συντεχνία εκφράζει ανησυχία για το γεγονός ότι σε ένα μικρό χώρο όπως είναι το λεωφορείο, υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχουν 35 – 40 επιβάτες (50% της χωρητικότητας) και οι μισοί περίπου δεν φορούν μάσκα.

Στην επιστολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΓΓ της Συντεχνίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου διασποράς του COVID 19 εντός των λεωφορείων, και απευθύνει έκκληση στον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου «όπως άμεσα και σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους, προχωρήσει σε τροποποίηση του διατάγματος ούτως ώστε, η σύσταση για τη χρήση μάσκας από τους επιβάτες να μετατραπεί σε υποχρεωτική».

«Μόνο με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει η μίνιμουμ προστασία εντός του λεωφορείου», σημειώνεται, και προστίθεται ότι «σας παρακαλούμε όπως άμεσα και σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους, προχωρήσετε σε τροποποίηση του διατάγματος ούτως ώστε, η σύσταση για τη χρήση μάσκας από τους επιβάτες να μετατραπεί σε υποχρεωτική. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει η μίνιμουμ προστασία εντός του λεωφορείου».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.