ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ: Βραβείου Θεατρικής Πολιτιστικής Προσφοράς στην Ζωή Κυπριανού

«Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο η Εκδήλωση που διοργάνωσε η Κλαδική Καλλιτεχνών Θεάτρου της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ. Πλήθος ανθρώπων του Θεάτρου όπως και εκλεκτών προσκεκλημένων παραβρέθηκαν», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. 


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΑναλυτικά:

«Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε βίντεο με την Αννίτα Σαντοριναίου να διαβάζει το Ά Στάσιμο από την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, δηλώσεις διάφορων Κύπριων δημιουργών με θέμα «Πώς το Θέατρο μπορεί να αλλάξει το κόσμο» και μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Εκδηλωση Κλαδικής Καλλιτεχνών Σηδηκεκ Πεο Για Ζωή Κυπριανού 3

Κορύφωση της βραδιάς ήταν η απονομή του Βραβείου Θεατρικής Πολιτιστικής Προσφοράς στην Ζωή Κυπριανού για το πολυετές και αξιόλογο έργο της, μέσω της Τέχνης του Θεάτρου, στις Φυλακές. Το βραβείο απένεμαν οι Αντιγόνη Παπαφιλίππου, Πρόεδρος του ΔΣ του ΘΟΚ, και ο Πάμπης Κυρίτσης, Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ.

Εκδηλωση Κλαδικής Καλλιτεχνών Σηδηκεκ Πεο Για Ζωή Κυπριανού 2

Το ΔΣ της Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ θέλει να ευχαριστήσει, από καρδιάς, όλους όσους συνέλαβαν για αυτή την ομολογουμένως ζεστή βραδιά, όπως όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Εκδηλωση Κλαδικής Καλλιτεχνών Σηδηκεκ Πεο Για Ζωή Κυπριανού

Στους δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς που ζούμε η Τέχνη μπορεί να αποτελέσει φορέας ενότητας, σύμπνοιας και κυρίως όραμα για το Αύριο».

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei