Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διάρρηξη διαμερίσματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε γύρω στις 23.25 χθες στην Αστυνομία από κάτοικο Πάφου ότι άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Στο πλαίσιο των εξετάσεων και ερευνών, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα στη Γεροσκήπου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. 

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 29χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος πιστοποιητικού ασφάλειας και συνοδηγός 38χρονος και οι δύο κάτοικοι Πάφου. 

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και πιστωτική κάρτα όπου αναφέρεται το όνομα της παραπονούμενης. 

Ανακρινόμενοι οι πιο πάνω, φέρονται να μην έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την κατοχή των πιο πάνω. Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.