Σύλληψη δύο προσώπων για την απόπειρα ληστείας σε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου αργά το απόγευμα που έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία. 

Πρόκειται για άτομα τα οποία εντόπισαν αστυνομικοί να βρίσκονται σε όχημα χωρίς πινακίδες εγγραφής και στην κατοχή τους μετά από έρευνα να είχαν  εντοπιστεί ναρκωτικές ουσίες και ένα απαγορευμένο σπρέι.

Η Αστυνομία είδε αυτά τα δύο πρόσωπα  να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απόπειρα ληστείας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε τυλιγμένο στις φλόγες έξω από  νηπιαγωγείο στην συνοικία Αναβαργός και μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια όπως ρούχα, και γάντια. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα γύρω στις 1.24μ.μ., σήμερα, ήχησε το σύστημα συναγερμού, υποκαταστήματος εμπορικής τράπεζας στην Πάφο.

Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν άμεσα τις έρευνες. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι δύο άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες, προσπάθησαν με σιδηρολοστούς να σπάσουν την πίσω πόρτα (κινδύνου) και να εισέλθουν εντός του υποκαταστήματος.

Οι δράστες αφού έγιναν αντιληπτοί, επιβιβάστηκαν σε σαλούν αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Γύρω στις 2.43μ.μ., εντοπίστηκε σε περιοχή του χωριού Αναβαργός, σαλούν αυτοκίνητο (πιθανόν να έχει σχέση με την απόπειρα ληστείας), το οποίο καιγόταν.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω αυτοκίνητο, είχε κλαπεί τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό στην Πάφο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.