Σημαντική άνοδος Προοδευτικής Κ.Φ. στο Frederick

Άνοδο 4,14% παρουσίασαν τα ποσοστά της Προοδευτικής Κ.Φ. στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Φοιτητικής Ένωσης του Frederick.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα αποτελέσματα των εκλογών αύξησαν την παρέμβαση της Προοδευτικής Κ.Φ. στη Φοιτητική Ένωση καθώς σημειώθηκε άνοδος +4,14% εξασφαλίζοντας 9 έδρες (2 περισσότερες από την περσινή χρονιά).

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών:

Προοδευτική Κ.Φ.: 447 ψήφους 42,33% (+ 4,14%) – 9 έδρες (+ 2 έδρες)
Πρωτοπορία: 537 ψήφους 50,85% (- 7,38%) – 10 έδρες
Αναγέννηση: 72 ψήφους 6,82% (+ 3,24) – 1 έδρα

Οπως τονίζει η Προοδευτική Κ.Φ. η εκλογική διαδικασία δεν αποτελεί το τέλος της δράσης της οργάνωσης. “Με τη δύναμη που μας έδωσαν οι φοιτητές θα συνεχίσουμε για νέους αγώνες μέσα από το ΔΣ της Φοιτητικής Ένωσης” υπογραμμίζει και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να παλεύει μέσα στο πανεπιστήμιο, στο πλευρό των συμφοιτητών της, στήριγμά τους στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματά τους.

Την ίδια στιγμή, προσθέτει, “θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε όλες τις πολιτικές σκληρής λιτότητας της Κυβέρνησης, που θυματοποιούν τη νέα γενιά. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες κόντρα στην εκμετάλλευση των φοιτητών, για μείωση των διδάκτρων 30% στα εγκεκριμένα δίδακτρα του 2010 – 2011 καθώς και για παραχώρηση από το πανεπιστήμιο των υλικών που χρειάζονται οι φοιτητές για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους”.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.