Σημαντική η σημερινή τηλεδιάσκεψη για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό ποδόσφαιροΗ ΚΟΠ θα έχει σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Σύνδεσμο Προπονητών και τον ΠΑΣΠ, ώστε να συζητηθούν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε με δηλώσεις του και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, σε δηλώσεις που έκανε χθες στο ραδιόφωνο του Super sport fm 104,0. 


Αναφέρθηκε και για τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων, τα οποία βρίσκονται αυτό το διάστημα στο… επίκεντρο. Τόνισε πως μέχρι το τέλος Μαΐου δεν προκύπτει πρόβλημα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Αν θα έχει ραντεβού τις επόμενες μέρες: «Ήδη έχουμε κάνει δύο τηλεδιασκέψεις και αύριο (σ.σ. σήμερα) το απόγευμα θα γίνει μια διευρυμένη τηλεδιάσκεψη με ΚΟΠ, προέδρους σωματείων και Σύνδεσμο Προπονητών».

Για τις οικονομικές δυσκολίες σε περίπτωση που π.χ. πάμε μέχρι το τέλος Ιουλίου: «Αυτή είναι η ουσία του προβλήματος. Να βρούμε τρόπους για να μην επιβαρυνθούν οι ομάδες. Θα υπάρχει ζημιά μετά το τέλος Μαΐου. Πριν τις 31 Μαΐου δεν τίθεται θέμα συζήτησης να μην πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για μετά τον Μάιο, θα πρέπει να βρούμε τρόπους».

Αν υπάρχουν ομάδες που δεν θα μπορέσουν να δώσουν τους μισθούς ακόμα και μέχρι τον Μάιο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Πρόβλημά τους».