Σημαντική συμβολή της Δ.Ο. ΑΚΕΛ για την νέα βράβευση του Δήμου Στροβόλου ως πράσινη Πόλη της Κύπρου

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Στροβόλου χαιρετίζει την ανακήρυξη του Δήμου ως πράσινη πόλη της Κύπρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Δ.Ο. ΑΚΕΛ Στροβόλου:

«Σημαντική συμβολή της Δ.Ο. ΑΚΕΛ για την νέα βράβευση του Δήμου Στροβόλου ως πράσινη Πόλη της Κύπρου – Χαιρετίζουμε την ανακήρυξη του δήμου μας για μία ακόμα φορά ως πράσινη πόλη της Κύπρου.

Αυτή η επιτυχία αφορά την συνολικότερη δράση και διαφώτιση των δημοτών σχετικά με την ανακύκλωση και ιδιαίτερα για την υπηρεσία κατοίκων συλλογής ογκωδών αποβλήτων μέσω της οποίας υποστηρίχθηκαν δημότες που αδυνατούσαν να μεταφέρουν οι ίδιοι στο πράσινοι σημείο έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, στρώματα, κλαδέματα και πολλά άλλα απόβλητα.

Για αυτή την επιτυχία εργάστηκαν σκληρά πολλοί άνθρωποι, κύρια οι εργαζόμενοι αλλά και οι λειτουργοί στην δημοτική υπηρεσία.

Σε αυτή την προσπάθεια υπήρξε καθοριστική η συμβολή της Δ.Ο. ΑΚΕΛ στον δήμο. Μέσα από την αρμόδια επιτροπή της οποίας προεδρεύουμε καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου μας.

Μέρος αυτής της πρότασης ήταν και η συγκεκριμένη υπηρεσία μεταφοράς ογκωδών αποβλήτων στο πράσινο σημείο.

Ανεξάρτητα όμως αυτής της σημαντικής επιτυχίας σημειώνουμε το γεγονός ότι ο δήμος μας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθαριότητας.

Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα κύρια υπάρχει η ανάγκη περαιτέρω εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών καθαριότητας.

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η βράβευση δεν μπορεί να οδηγεί σε εφησυχασμό, ούτε σε απλουστευμένες πανηγυρικές τοποθετήσεις.

Χρειάζονται ακόμα να γίνουν πολλά προκειμένου η πόλη μας να γίνει πραγματικά σύγχρονη, λειτουργική, καθαρή και πράσινη».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.