Ο Δήμος Λάρνακας ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι η προγραμματισμένη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο εμπορικό κέντρο με την κάθοδο του Αϊ-Βασίλη, συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6:00 μ.μ.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τζον Κένεντι (Ακροπόλεως) και θα ακολουθήσει πορεία στις οδούς Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος και Γλάδστωνος. Για τον πιο πάνω σκοπό θα αποκοπούν για την κυκλοφορία οι οδοί Ερμού, Τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως από τη συμβολή με την Πλατεία Αχιλλέα Θεοδούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλιού Ζαννέτου, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστωνος και οι πάροδοι που οδηγούν στις εν λόγω οδούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η αποκοπή θα γίνει από τις 12:00 μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας και τονίζεται ότι η στάθμευση, στις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία, θα απαγορεύεται. Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. «Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας», αναφέρει ο δήμος. Στη χριστουγεννιάτικη παρέλαση αναμένεται η «κάθοδος του Αϊ-Βασίλη», ο οποίος θα συνοδεύεται από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου και χορού της Λάρνακας. Παράλληλα στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου στις 19/12/2019 στην Πλατεία Παλλάς.