Στις 11.00 σήμερα το πρωί, πρόκειται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 48χρονης Αλίνας Λοίζου, στο Νοσοκομείο Πάφου.

Υπενθυμίζεται ότι, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που είχε λάβει από το νοσηλευτήριο.

Η νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά των οικείων της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της, ενώ είχε ήδη μεταβεί και λάβει την αναγκαία περίθαλψη στο Νοσοκομείο.

Η υπόθεση έχει ήδη τεθεί ενώπιον των αρμοδίων του Υπουργείου Υγείας και όλα τα στοιχεία του φακέλου και του ιστορικού της υπόθεσης έχουν τεθεί στη διάθεση των λειτουργών του υπουργείου από τη διεύθυνση της μονάδας και αναμένονται οδηγίες για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης αν κριθεί αναγκαίο.

Η Αστυνομία αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής την υπόθεση ως υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αφού από την αυτοψία δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις.

Σημειώνεται ότι, από την πρώτη στιγμή οι οικείοι της άτυχης γυναίκας εξέφρασαν προβληματισμό για ιατρική αμέλεια.

Οι οικείοι και ο νομικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια τόνισαν ότι έχει ανατεθεί στον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό να την αντιπροσωπεύσει στη σημερινή νεκροτομή και αναλόγως των ευρημάτων θα αποφασισθεί αν θα προχωρήσουν σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.