Σήμερα το τελευταίο διακαναλικό debate

Τη μάχη στο τελευταίο διακαναλικό debate πριν από τις εκλογές της Κυριακής θα δώσουν σήμερα στις 9 και 15 το βράδυ, οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οι τρεις τους θα ανακριθούν από τους δημοσιογράφους των μεγάλων ιδιωτικών σταθμών για να απαντήσουν για τελευταία φορά στα ερωτήματα που θα τους τεθούν, με σκοπό να αναλύσουν τις θέσεις και το όραμα τους για τη διακυβέρνηση του τόπου.

Μαυρογιάννης: Η επιβίωση του κυπριακού λαού απειλείται όλο και περισσότερο από τον εφιάλτη της διχοτόμησης

Η επιβίωση του κυπριακού λαού απειλείται όλο και περισσότερο από τον εφιάλτη της διχοτόμησης επισημαίνει μεταξύ άλλων σε μήνυμα του προς τους πολίτες εν όψει προεδρικών ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Τόνισε ότι τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων και είτε θα επιτρέψουμε στα ίδια πρόσωπα, στις ίδιες προσεγγίσεις ν’ αφήσουν το κυπριακό στην ίδια πορεία διολίσθησης προς την οριστική διχοτόμηση, είτε θ’ ανοίξουμε παράθυρο στην ελπίδα.

Υποσχέθηκε ότι από την πρώτη μέρα της εκλογής του θ’ απευθυνθεί, προσωπικά στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και στην τουρκοκυπριακή κοινότητα για να επαναβεβαιώσουμε την επιδίωξη της επανέναρξης των συνομιλιών από κει που έμειναν και τη συνέπεια στη λύση ΔΔΟ.

Χωρίς αστερίσκους, υποσημειώσεις και νέες φαεινές ιδέες όπως οι ανθυποψήφιοί μου, θα διανύσουμε το τελευταίο μίλι για να φτάσουμε στην πολυπόθητη λύση, υπογράμμισε ο κος Μαυρογιάννης.

Εξάλλου σε ομιλία του χθες βράδυ στη Λεμεσό τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα, αλλά και να μην υπάρχει θα τη δημιουργήσουμε από την πέτρα για να λύσουμε το Κυπριακό και για να έχουμε δικαιότερη κοινωνία, έναν καλύτερο κόσμο που θα σκέφτεται τους πολλούς και θα σέβεται το κοινωνικό κράτος και όχι το κράτος να μετατρέπει τους πολίτες σε υπηκόους και να τους κόβει τα φτερά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.