Συμμαχία Ιωνά – Κουλία

Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Ο Ιωνάς Νικολάου φαίνεται ότι δεν τυγχάνει (δημοσίως τουλάχιστον) στήριξης ούτε από το κόμμα του, για την υπόθεση της μεταφοράς του κατάδικου Παναγιώτη Νεοκλέους από τις Κεντρικές Φυλακές σε σουίτα στο Μέλαθρον στη Λεμεσό.

Ουδείς από τον ΔΗΣΥ έκανε δηλώσεις την Πέμπτη μετά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, όπου συζητήθηκαν οι γνωματεύσεις της Νομικής Υπηρεσίας και η Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, οι οποίες και οι δύο είναι καταπέλτης για τον Ι. Νικολάου. \

Ούτε και στη συνέχεια εδώ και τρεις μέρες υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση από τον ΔΗΣΥ. Επίσης ο Ιωνάς Νικολάου δεν τυγχάνει στήριξης ούτε από τη Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας ότι ο Υπουργός είπε ανακρίβειες στη Βουλή.
Ο μόνος που στήριξε τον Ι. Νικολάου είναι ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος είπε ότι είναι «μικρή η ζημιά» για το δημόσιο (σ.σ. 270 χιλ. ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Κεντρικών Φυλακών).

Βέβαια όλα αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στη μεγάλη εικόνα ότι όλοι (Γενική Εισαγγελία, Ελεγκτική Υπηρεσία, Τμήμα Φυλακών κ.τ.λ.) υποδεικνύουν στον Ι. Νικολάου ότι παρανομεί, αλλά αυτός επιμένει στο βιολί του. Αλλά έχουν και αυτά τη σημασία τους. Συμμαχία Ιωνά – Κουλία, λοιπόν, για χάρη του κατάδικου Νεοκλέους. Και από την άλλη ζημιές 270 χιλ. ευρώ για τους φορολογούμενους και ένας νόμος που έγινε κουρελόχαρτο.

ΚΑΖ

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy