Συνάντηση Γραφείου Περιβάλλοντος ΑΚΕΛ με Κίνηση Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής

Το Γραφείο Περιβάλλοντος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ πραγματοποίησε συνάντηση με την Κίνηση Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής (εκπρόσωποι των ενοριών Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Carolina Park, Levante, Κωνστάντια, Νέα Λήδρα).

Στη συνάντηση συμμετείχαν η επικεφαλής του Γραφείου Περιβάλλοντος της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Χριστίνα Νικολάου καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γερίου και Δαλιού Νεόφυτος Παπαλαζάρου και Θεοδόσης Γρούτας. Εκ μέρους της Κίνησης Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής παρευρέθηκαν οι Γιώργος Ολυμπίου, Αντώνης Κωνσταντίνου  και Λευτέρης Σωτηρίου.

Στη συνάντηση η Κίνηση ενημέρωσε για τα προβλήματα που προκαλούν τα εργοστάσια που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.


Κύρια αιτήματα των κατοίκων, μεταξύ άλλων αποτελούν η αναθεώρηση των πολεοδομικών ζωνών έτσι ώστε να μην εγκατασταθούν νέες βιομηχανίες, η επιδιόρθωση των εργοστασίων που συνδέονται με φαινόμενα μόλυνσης καθώς και η μεταφορά και εγκατάσταση μόνιμης μονάδας διερεύνησης της ποιότητας του αέρα.

Το Γραφείο Περιβάλλοντος εξέφρασε την υποστήριξη του στα αιτήματα της Κίνησης Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των κατοίκων.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δαλιού και Γερίου τόνισαν ότι τέτοια φαινόμενα ρύπανσης και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο, για αυτό και θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.