Συνεχίζεται η συλλογή σχολικών ειδών για το “Hope For Children”

Λόγω της μεγάλης ανάγκης για στήριξη των μαθητών που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες, η DHL Express Κύπρου αποφάσισε να συνεχίσει και το 2015 τη συλλογή σχολικών ειδών στα Κέντρα Εξυπηρέτησης της, για το πρόγραμμα «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα» του “Hope For Children” UNCRC Policy Centre σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό Andrey & Julia Dashin’s Foundation.

Αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο του, ο καθένας μας μπορεί να αφήσει στα Κέντρα Εξυπηρέτησης της DHL Express Κύπρου σχολικά είδη, είτε καινούργια, είτε χρησιμοποιημένα, σε καλή όμως κατάσταση, και με τον τρόπο αυτό να χαρίσει ένα χαμόγελο σε κάποιο παιδί. Η συλλογή των σχολικών ειδών θα πραγματοποιείται στα πιο κάτω κέντρα:

  • Στρόβολος: Βηθλεέμ 64, 2033, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-18:30
  • Λευκωσία: Λεωφ.Νίκης 42Γ, 1086, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00 και Σάββατο, 09:00-13:00
  • Λεμεσός: Ρήγα Φεραίου 6, 3095, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-18:00 και Σάββατο, 09:00-13:00
  • Λάρνακα: Κέντρο Αρκαμία, Λεωφ. Μακαρίου Γ’, 6017 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00

Η εκστρατεία «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα» του “Hope For Children” UNCRC Policy Centre εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο» το οποίο έχει στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των παιδιών και την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας.

Ο Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, κ. Ντίνος Ιωαννίδης, τόνισε τη σημασία της στήριξης του έργου, δηλώνοντας: «Πολλά παιδιά στην Κύπρο αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα λόγω της νέας πραγματικότητας. Ένα από αυτά είναι και οι διάφορες μορφές διακρίσεων που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της φτώχειας. Το πρόγραμμα «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα» μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια ομαδική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των μορφών κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνουν οι μαθητές και αφού ο κόσμος το αγκάλιασε, δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και το 2015».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.