Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν κατηγορίες Φαίδωνος – Σιζόπουλου (Vid)Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν κατηγορίες μεταξύ του Δημάρχου Πάφου και του προέδρου της ΕΔΕΚ.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, την Δευτέρα (28/5), ισχυρίστηκε ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος προέβη σε ευνοϊκή παρέμβαση, ώστε γνωστός ζωγράφος που κατοικεί στην πόλη να παρουσιάζεται ως θέσμιος ενοικιαστής ενός τουρκοκυπριακού υποστατικού, χωρίς να είναι δικαιούχος και πρόσφυγας.

Ο κ. Σιζόπουλος απάντησε στον κ. Φαίδωνος, υποστηρίζοντας ότι όλα ήταν νόμιμα και νομότυπα στη συγκεκριμένη περίπτωση, απορρίπτοντας τα περί εμπλοκής.

Σε σημερινές του δηλώσεις ο Μαρίνος Σιζόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΙΓΜΑ” μίλησε για εικονικά δάνεια εταιρείας της οποίας υπήρξε υπάλληλος ο νυν Δήμαρχος, όσο και με τη δημιουργία εργοστασίου χρυσού στην Αγία Βαρβάρα.

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Φαίδωνος ήταν παρών κατά την υπογραφή των εν λόγω συμβολαίων που καταγγέλλει, ως υπάλληλος της άλλης εταιρίας που έγινε η συγκεκριμένη αγοραπωλησία του τεμαχίου γης.

Ο κ. Φαίδωνος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του επιρρίπτει ο κ. Σιζόπουλος και από την πλευρά του υποστήριξε ότι ο κ. Σιζόπουλος, μαζί με συνέταιρό του σε εταιρία προέβησαν σε φοροδιαφυγή της τάξεως των 200 χιλιάδων ευρώ.