Συνελήφθη ο πατέρας του εγκαταλελειμένου 3χρονου αγοριού

Στη σύλληψη του πατέρα του τρίχονου αγοριού που εντοπίστηκε ημίγυμνο σε κεντρικό σημείο της Πάφου προχώρησε η Αστυνομία, κατόπιν δικαστικού εντάλματος. Ο 30χρονος πατέρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου ανακρίνεται. Εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις κατά παράβαση του νόμου περί προστασίας παιδιών, κακομεταχείρισης ή εγκατάλειψης παιδιού κάτω των 16 ετών.

Διαβάστε επίσης: Τρίχρονο παιδάκι εντοπίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Πάφου

Τα ξημερώματα, ένα μικρό αγοράκι, που είναι μόλις τριών χρόνων, βρέθηκε να κυκλοφορεί μόνο και ανεπιτήρητο στους δρόμους της Πάφου στις τρεις τα ξημερώματα. Το αγοράκι εντόπισε πολίτης που ενημέρωσε την Αστυνομία παρέμεινε μαζί με το μικρό αγόρι μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Το αγοράκι που φορούσε μόνο ένα παντελονάκι και παπούτσια, παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Πάφου εν αναμονή του εντοπισμού των γονέων του. Λίγη ώρα αργότερα και αφού αυτό δεν έγινε κατορθωτό, το παιδί παραδόθηκε στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου που είχε από την πρώτη στιγμή ενημερωθεί σχετικά.

Οι αρμόδιοι λειτουργοί του τμήματος μετέφεραν το παιδί στην Παιδική Στέγη Πάφου, όπου το φρόντισαν, ενώ αργότερα έγινε κατορθωτός και ο εντοπισμός των γονέων του.

Πρόκειται για γυναίκα 23 ετών και άντρα 30 ετών. Η μητέρα του τρίχρονου αγοριού ανέφερε ότι εργαζόταν σε νυχτερινή βάρδια σε τουριστική μονάδα της πόλης και την επίβλεψη του είχε ο πατέρας. Ο τελευταίος συνελήφθη το πρωί σήμερα με δικαστικό ένταλμα και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου ανακρίνεται.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.