Σιτηρά: Υπάρχει απόθεμα τριών μηνών για ανθρώπινη κατανάλωση, λέει ο Κώστας Καδής

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Δεν υπάρχει θέμα να μην έχουμε στα ράφια προϊόντα ή οποιοδήποτε πρόβλημα στο προβλεπτό μέλλον καθησύχασε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, σημειώνοντας παράλληλα ότι προμηθευόμαστε σιτηρά και υπάρχει απόθεμα 3 μηνών στην ποσότητα σιτηρών για ανθρώπινη κατανάλωση.

Σε δηλώσεις του στη Λάρνακα, ο Κώστας Καδής είπε ότι εξετάζουν τρόπους συνεργασίας με τους εισαγωγείς σιτηρών ώστε να τους βοηθήσουν να διατηρήσουν κι αυτοί ακόμη μεγαλύτερα αποθέματα.

«Άρα δεν φαίνεται κάτι που να μας ανησυχεί. Ανησυχητικό φαίνεται να είναι το κόστος, η αύξηση της τιμής. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όχι μόνο της Κύπρου και θα πρέπει να το διαχειριστούμε με ευρύτερα μέτρα τα οποία συζητά και είμαι βέβαιος ότι χειρίζεται με υπευθυνότητα το Υπουργείο Οικονομικών».

Ερωτηθείς εάν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο κ. Καδής είπε ότι είναι προσηλωμένος αυτή τη στιγμή στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, πρόσθεσε ότι δεν ανήκει σε κάποιο πολιτικό κόμμα ο ίδιος και είπε ότι έχει μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπάρχει συνεννόηση να μην συμμετάσχει σε προεκλογικές δραστηριότητες, αλλά να μείνει προσηλωμένος στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.