Σιζόπουλος: Θα διαγραφούν 7 ή 9 άτομα από την ΕΔΕΚ – Για κατάντια του κόμματος κάνει λόγο ο Κ.Ευσταθίου

Δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα για τον αριθμό των μελών που θα διαγραφούν από την ΕΔΕΚ, με τον Κωστή Ευσταθίου να δηλώνει στον ΑΣΤΡΑ ότι αυτό και μόνο καταδεικνύει την κατάντια του κόμματος.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε ότι θα διαγραφούν 7 ή 9 άτομα και αυτό θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα όπου και θα αποσταλούν οι σχετικές επιστολές.

Ο κύριος Σιζόπουλος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει με διαγραφές αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου ήθελε να εφαρμοστεί η σχετική πρόνοια του καταστατικού του κόμματος όπως έγινε και στο παρελθόν με τον Νίκο Νικολαΐδη όταν κατήλθε ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και τον στήριξε ο ΔΗΣΥ, και με δημοτικό σύμβουλο που υποστήριξε υποψήφιο άλλου κόμματος.

Ο κύριος Σιζόπουλος είπε ότι οι διαγραφέντες αν το επιθυμούν, σε έναν χρόνο μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επανεγγραφή και θα αποφασίσουν σχετικά τα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Κωστής Ευσταθίου: Πορεία καταστροφής και απαξίωσης μετά από ένα συνέδριο παρωδία

Από την πλευρά του, ο διαγραφέντας βουλευτής της ΕΔΕΚ, Κωστής Ευσταθίου, μίλησε για προδιαγεγραμένη πορεία την οποία χαρακτήρισε πορεία καταστροφής και απαξίωσης μετά από ένα συνέδριο παρωδία.

Έψεξε επίσης το γεγονός ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος παρουσιάστηκε σήμερα ότι περίπου θυσιάστηκε για να μην διαγραφούν στελέχη.

Πρόσθεσε ότι αυτού του είδους τα καμώματα και σοφιστείες δεν τις δέχεται και τόνισε ότι εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια απομόνωσης και πολιτικής εξόντωσης όποιου διαφωνεί.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι επειδή κρατούν τα κλειδιά, την σφραγίδα και το μητρώο, νομίζουν ότι εκφράζουν την ΕΔΕΚ.

Ο κύριος Ευσταθίου ανέφερε ότι θα συνεχίσει ως διαγραμμένος βουλευτής της ΕΔΕΚ και δήλωσε απογοητευμένος γιατί ψεύδονται τόσο ο κύριος Σιζόπουλος, όσο και άλλοι στην ηγεσία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.