Σκάφος με 10 επιβαίνοντες προσάραξε σε αβαθή νερά στην Αγία Νάπα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, μετά από προσάραξη σκάφους με δέκα επιβαίνοντες στην Αγία Νάπα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι, στις 04 Ιουνίου 2023 και ώρα 16:25, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία για την προσάραξη σε αβαθή νερά, του υπό σημαία Ηνωμένου Βασιλείου, σκάφους REBECCA, με 10 επιβαίνοντες, στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και της Μαρίνας Αγ. Νάπας, καθώς και εθελοντές με Jet Sky, οι οποίοι κατάφεραν να μεταφέρουν όλους τους επιβαίνοντες με ασφάλεια στην ακτή.

Το σκάφος παραμένει στο σημείο προσάραξης του, ενώ ενηνερώθηκαν το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, το Τμήμα Αλιείας, καθώς και η Επιτροπή Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων για περαιτέρω ενέργειες της αρμοδιότητας τους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy