Σκοπευτές κόμπακ στο Γκραν Πρι Εύβοιας

SONY DSC

Το πρώτο μετά… κορονοϊό ταξίδι τους πραγματοποιούν Κύπριοι διεθνείς σκοπευτές του κόμπακ για να συμμετάσχουν σε διεθνή αγώνα. Αποστολή της ΣΚΟΚ, αποτελούμενη από 11 άτομα, βρίσκεται στην Εύβοια για να λάβει μέρος στο ελληνικό Γκραν Πρι κόμπαλ. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της FITASC και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της διεθνούς Ομοσπονδίας Λουκάς Χάματσος.

Την κυπριακή ομάδα στελεχώνουν οκτώ άνδρες και τρεις σίνιορς (άνω των 55 ετών). Στη γενική κατάταξη θα αγωνιστούν οι διεθνείς Λουκάς Ψημολοφίτης, Λεύκιος Μιλτιάδους, Στέλιος Λαυρεντίου, Ματθαίος Αρμεύτης, Αντώνης Λοϊζίδης, Δημήτρης Πάτσαλος, Σωκράτης Σωκράτους και Σταύρος Βιολάρης, ενώ στην κατηγορία των σίνιορς οι Λουκάς Χάματσος, Μιλτιάδης Καραολής και Αριστοφάνης Χριστοδούλου.

Στους αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται για τρίτη συνεχή χρονιά στο διεθνές σκοπευτήριο των Ψαχνών στην Εύβοια και τελούν υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής (FITASC), συμμετέχουν 110 περίπου σκοπευτές και αυτό θεωρείται επιτυχία για τον τοπικό σύλλογο και την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας, αφού είναι η πρώτη διεθνής διοργάνωση μετά την πανδημία, ενώ ισχύουν ακόμα περιορισμοί στα ταξίδια.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε σύνολο 200 δίσκων και θα αρχίσουν την προσπάθεια τους αύριο Σάββατο με τους πρώτους 100, ενώ θα ολοκληρώσουν την Κυριακή.