Σκοποβολή: Ο Κωνσταντίνου ισοφάρισε το ρεκόρ κόμπακ

SONY DSC


Ισοφάριση του παγκύπριου ρεκόρ στο κόμπακ, για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, σημειώθηκε στον αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολης ΟΠΑΠ για το «Κύπελλο Λευκωσίας». Το πέτυχε ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με το απόλυτο 100/100! Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο αποτέλεσμα είχε και ο πρωταθλητής της ΣΚΟΛΕΜ. Λεύκιος Μιλιτάδους, στο διεθνές Γκραν Πρι της Εύβοιας, που διεξάχθηκε το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου.

Ο αγώνας για το «Κύπελλο Λευκωσίας» ήταν ο τρίτος του φετινού Πρωταθλήματος και διεξάχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης», το περασμένο Σαββατοκύριακο με αθλοθέτη τον Ανδρέα Λαζανίτη. Πίσω από τον νικητή, με ένα δίσκο διαφορά, ο Κύπρος Κυπριανού της ΣΚΟΛΕΥ κατετάγη δεύτερος, ενώ για την τρίτη θέση είχαμε αγώνα μπαράζ μεταξύ των Ηλία Ηλία (ΣΚΟΛΕΥ) και Άγγελου Αβραάμ (ΣΚΟΛΕΜ). Ένα μπαράζ που δεν στάθηκε αρκετό για να αναδείξει νικητή, αφού οι δυο μονομάχοι ισοβάθμησαν ξανά με 22/25 και οδηγήθηκαν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου», όπου ο Ηλία πήρε την τρίτη θέση με 3/3, έναντι 1/3 του αντιπάλου του. 


Στη Β’ κατηγορία, ο Πρόδρομος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΑΡ με 95/100 πήρε την πρώτη θέση, ενώ ο Πανίκος Παρμενίδης της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στην Γ’ κατηγορία με 96/100 και ο Νεόφυτος Σιαλής της ΣΚΟΑΜ στην Δ’ με 97/100. Ο Νικόλας Μαυρουδής της ΣΚΟΛΕΜ με 95/100 ήταν ο νικητής στην κατηγορία των εφήβων, ο Αντώνης Αντωνίου της ίδιας Οργάνωσης στους σίνιορς με 96/100 και ο Πέτρος Κυρίτσης της ΣΚΟΛΑΡ στους βετεράνους με 88/100. Τέλος η Ειρήνη Λουκαΐδου της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στην κατηγορία των γυναικών με 61/100.