Μαζικές θα είναι οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την Ομόνοια, όπως επίσης και οι μεταγραφές που θα γίνουν.

Οι αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν έχουν ληφθεί εδώ και καιρό, ήδη κάποιοι έχουν ενημερωθεί, ενώ με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ενημερωθούν και οι υπόλοιποι. Ανεξαρτήτως του αν έχουν συμβόλαια ή όχι, με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις για λύση κοινή συναινέσει.

Ο Αθλητικός Διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου, μαζί με τους συνεργάτες του προχωρούν στο επόμενο βήμα. Από τη στιγμή που θα αποχωρήσουν εννέα στο σύνολο ποδοσφαιριστές (Λοέ, Λόρα, Βύντρα, ΓΚαφούρ, Σοάρες, Εντρένα, Ζίβετς, Μεχίας και Ατζαγκούν) γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι θα πρέπει να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις. Ο κ. Λάρκου έχει εξαγγείλει ήδη ότι θα γίνουν το μίνιμουμ εφτά μεταγραφές και ήδη προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τέσσερις υποψήφιους παίκτες. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε οποιαδήποτε πληροφόρηση για το αν οι συζητήσεις έχουν αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Οι προσπάθειες για στελέχωση της Ομόνοιας συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης και τα ταξίδια στο εξωτερικό για παρακολούθηση από κοντά πιθανών στόχων είναι εβδομαδιαία. Είναι δεδομένο λοιπόν με βάση τα πιο πάνω ότι η Ομόνοια της νέα σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή. Θα γίνει γενικό λίφτινγκ, το οποίο, όπως γράψαμε εδώ και αρκετό καιρό, θα αγγίξει και το προπονητικό τιμ.

Αναμένεται ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί από τους υφιστάμενους και θα ενημερωθούν την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και πέρα, έχει καταρτιστεί και το πλάνο για το πότε θα ξεκινήσει την προετοιμασία της τη νέα χρονιά η ομάδα. Πέραν αυτών, η Ομόνοια έχει άλλο ένα παιγνίδι αγγαρεία μπροστά της για να ολοκληρωθεί η φετινή μαρτυρική σεζόν.

Την Κυριακή θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει και πάλι τους Παναγή, Τζιωνή, Ζίβετς, Ατζαγκούν και Χριστοφή, αλλά και τους Γκόμεθ και Νταρμπισάιαρ, που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.