Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του μεταλλείου Μιτσερού μετά την ανεύρεση και δεύτερου πτώματος κατά τις χθεσινές έρευνες της αστυνομίας οι οποίες ξανάρχισαν σήμερα το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Τις λίστες με τις ελλείπουσες ξεσκονίζει η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό δεύτερης σορού

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να ψάχνουν σε κάθε κατεύθυνση, στο μεταλλείο του Μιτσερού και στη λίμνη Ξυλιάτου καθώς και στα προφίλ του 35χρονου υπόπτου υπολοχαγού της Εθνικής Φρουράς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Μιτσερό: Υπόθεση serial killer – Εντοπίστηκε νέο πτώμα γυναίκας

Η δεύτερη γυναίκα ανασύρθηκε επίσης δεμένη χειροπόδαρα και γυμνή σε κατάσταση σαπονοποίησης.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος δήλωσε ότι δήλωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν και για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την πολύωρη ανάκριση του ο 35χρονος έδωσε αντιφατικές πληροφορίες με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιο για το που ακριβώς βρίσκεται η σωρός της εξάχρονης.

Ο κύριος Σιάηλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα. Ως εκ τούτου οι ανακριτές ερευνούν πλέον όλες τις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα ανά το παγκύπριο μετά τον εντοπισμό χθες και δεύτερης σορού γυναίκας στο φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχε ανασυρθεί νεκρή την περασμένη βδομάδα η 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες.

Καθοριστική θα είναι η σημερινή μέρα όπου οι έρευνες θα συνεχιστούν για τον εντοπισμό του πτώματος του εξάχρονου κοριτσιού αλλά και για τον εντοπισμό ενδεχομένων θυμάτων του δολοφόνου στο φρεάτιο.