Σοβαρές καταγγελίες από ΑΚΕΛ-«Κόσμος νοσεί και του αρνούνται τη νοσηλεία, χαοτική κατάσταση στα Νοσοκομεία»

Έντονη ανησυχία ΑΚΕΛ για διαχείριση του 4ου κύματος πανδημίας από Κυβέρνηση και ΟΚΥπΥ

Έλα στο Google News

Έντονη ανησυχία εκφράζει το ΑΚΕΛ για την διαχείριση του τέταρτου κύματος πανδημίας από την κυβέρνηση και από τον ΟΚΥΠΥ.

Εδώ και μέρες φτάνουν πληροφορίες στο κόμμα της Αριστεράς για ασθενείς που νοσούν με COVID αλλά τα δημόσια νοσηλευτήρια αδυνατούν να τους δεχτούν εξαιτίας έλλειψης κλινών.

Αυτό σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες ελλείψεις και αστοχίες που παρατηρούνται θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή.

Σε γραπτή της δήλωση η Βουλέυτρια του ΑΚΕΛ, Μαρίνα Νικολάου, υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους κυβερνώντες και τον ΟΚΥΠΥ.

«Διανύουμε το τέταρτο κύμα πανδημίας και αντί τα δημόσια νοσηλευτήρια να είναι ήδη ενισχυμένα σε υποδομή και προσωπικό για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, βλέπουμε κόσμο να νοσεί και να του αρνούνται τη νοσηλεία. Αντί λοιπόν η κυβέρνηση, οι κυβερνώντες να επιχειρούν να διχάσουν τον κόσμο σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους καλά θα κάνουν να φροντίσουν να ενισχύσουν τα δημόσια νοσηλευτήρια σε όλα τα επίπεδα για να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα προβλήματα πριν θρηνήσουμε ζωές εξαιτίας της χαοτικής κατάστασης στα νοσοκομεία» προσθέτει η κα. Νικολάου.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει ξανά ένα ειλικρινές ευχαριστώ στους επαγγελματίες υγείας, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.