Σούπερ ματς Πορτογαλία-Γαλλία και μάχη πρόκρισης σε 5ο – 6ο Όμιλο, πόνταρε στην Megabet Plus με επιλογή Cash Out

Έλα στο Google News

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του EURO 2020, με τις αναμετρήσεις σε 5ο και 6ο Όμιλο. Στις 19:00, η Σουηδία θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στην Αγία Πετρούπολη, ενώ την ίδια ώρα η Σλοβακία θα αναμετρηθεί με την Ισπανία στην Σεβίλλη. Στις 22:00, η Γερμανία θα παίξει με την Ουγγαρία στο Μόναχο, ενώ την ίδια ώρα η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στην Βουδαπέστη.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Σουήδια-Πολωνία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σουηδίας προσφέρει 2.55, ενώ για νίκη της Πολωνίας δίνει 2.65. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.32. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.12, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΟΥΗΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Για το Σλοβακία-Ισπανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Σλοβακίας προσφέρει 13.70, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.20. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 6.08. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Για το Γερμανία-Ουγγαρία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γερμανίας προσφέρει 1.16, ενώ για νίκη της Ουγγαρίας δίνει 13.96. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 7.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.09.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Για το Πορτογαλία-Γαλλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας προσφέρει 3.43, ενώ για νίκη της Γαλλίας δίνει 2.11. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 2.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.24, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.63. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.