Στ.Στεφάνου για Προεδρικές : Ισχυρό έδαφος για συνεργασία με κόμματα της αντιπολίτευσης

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Σύντομα αναμένεται να διαφανεί αν υπάρχει προοπτική για συνεργασία του ΑΚΕΛ με κόμματα της αντιπολίτευσης για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές τόνισε ο Στέφανος Στεφάνου.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επισήμανε ότι υπάρχει ισχυρό έδαφος πάνω στο οποίο μπορούν να πατήσουν, προκειμένου να βρεθούν συναινέσεις και συγκλίσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε συνεργασία, με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος για αλλαγή και να τερματιστεί η συναγερμική διακυβέρνηση.

Σημείωσε ότι ο διάλογος και η συζήτηση δε θα πάρει σε βάθος χρόνου αλλά θα διαφανεί σύντομα αν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για συνεργασία. Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν τις επαφές και με άλλα κόμματα.

Ο κ. Στεφάνου τόνισε ακόμα ότι στην χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ συζήτησαν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν ενώ επί τάπητος τέθηκαν κριτήρια για να εξευρεθεί μια προσωπικότητα που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας για αλλαγή. Σημείωσε ωστόσο ότι δεν συζήτησαν ονόματα υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Ακόμα είπε ότι πριν το τέλος της άνοιξης αναμένεται το ΑΚΕΛ να λάβει τις αποφάσεις του. Όπως είπε το ΑΚΕΛ είτε με συνεργασία είτε όχι θα λάβει τις αποφάσεις του και θα προχωρήσει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.