Στ.Στεφάνου: Καλοί οι επετειακοί λόγοι αλλά καλύτερη η αλήθεια. Η Κύπρος να γυρίσει σελίδα

Το κράτος που γιορτάζουμε σήμερα το αποτελούν πολίτες που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή και την αξιοπρέπεια τους, καλοί oι επετειακοί λόγοι, αλλά καλύτερη η αλήθεια σχολίασε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facobook o Στέφανος Στεφάνου τόνισε ότι η Κύπρος δεν θα γυρίσει σελίδα με τους συνεχιστές της σημερινής διακυβέρνησης.

Πρόσθεσε ότι η Κύπρος θα βαδίσει σε ένα πιο φωτεινό μέλλον μόνο εάν πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει σελίδα και τόνισε ότι πεποίθησή του ΑΚΕΛ είναι ότι μπορεί! Στο μεταξύ με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ τιμά την 62η επέτειο της Ανεξαρτησίας και τονίζει ότι στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται σήμερα ο τόπος επιβάλλεται να ανακτηθεί η διεθνής αξιοπιστία της Κύπρου και να πεισθεί η διεθνής κοινότητα για επανάληψη των συνομιλιών από ‘κει που έμειναν στο Κραν Μοντανά, στη βάση του πλαισίου Γκουτέρες και του κεκτημένου των συνομιλιών.

Το ΑΚΕΛ σημειώνει ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του ώστε να φέρει την προοδευτική αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου, να ανακοπεί η κατρακύλα του κράτους δικαίου, θεσμών και αξιών και να ανατείλουν καλύτερες μέρες για τον τόπο και τον λαό. Τονίζει επίσης ότι η Κύπρος αξίζει και μπορεί να γυρίσει σελίδα με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.