Στ. Στεφάνου στον Άστρα: Ο Αν. Μαυρογιάννης θα είναι νικητής στο δεύτερο γύρο με οποιονδήποτε αντίπαλο

Την αισιοδοξία του ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα είναι στον δεύτερο γύρο και θα είναι νικητής, όποιος και να είναι ο αντίπαλός του, εξέφρασε μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στην Εκπομπή «Επικαιρότητα Αλλιώς» ο Στέφανος Στεφάνου αναφέρθηκε στο διακύβευμα των προεδρικών εκλογών της Κυριακής.

Ή θα συνεχίσει να κυβερνά ο Νίκος Αναστασιάδης μέσω των Νίκου Χριστοδουλίδη ή Αβέρωφ Νεοφύτου, για μια τρίτη πενταετία, ή θα αλλάξουν τα πράγματα με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για να ικανοποιηθεί η πλειοψηφία της κοινωνίας που θέλει αλλαγή, τόνισε ο κ. Στεφάνου. Υπέδειξε πως είναι η μοναδική υποψηφιότητα που πρεσβεύει αλλαγή με ρεαλιστικές πιθανότητες εκλογής.

Επεσήμανε ότι το κλίμα λίγο πριν τις εκλογές είναι αισιόδοξο αφού τα μηνύματα που φτάνουν, δημιουργούν την αυτοπεποίθηση ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα μπει με φόρα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών, για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη στις εκλογές για την Κύπρο και το λαό της.

Αναφερόμενος στους λόγους αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, ο κ. Στεφάνου επεσήμανε τη ψηλή συσπείρωση του κόμματος του αλλά και το ότι η υποψηφιότητα του κ. Μαυρογιάννη χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της πολυσυλλεκτικότητας.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι πολλοί που απείχαν το 2021 και 2016, πλέον συ στρατεύονται με τον κ. Μαυρογιάννη για την αλλαγή.

Ο κ. Στεφάνου επεσήμανε ότι στις περισσότερες δημοσκοπήσεις ο κ. Μαυρογιάννης κατατάσσεται δεύτερος και την ίδια ώρα υπέδειξε ότι όλες έχουν ως κοινό στοιχείο, την ανοδική τάση των ποσοστών του από τη μέρα που εντάχθηκε επίσημα στις δημοσκοπήσεις.

Επιλέχθηκε τόνισε, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ως μια προοδευτική υποψηφιότητα, που πρεσβεύει όλα όσα χρειάζεται η Κύπρος για την αλλαγή, που απευθύνεται, όχι μόνον στο χώρο της Αριστεράς αλλά και σε όσους επιθυμούν να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο. Σχολιάζοντας τις διαρροές που αποτυπώνονται στις δημοσκοπήσεις προς το Νίκο Χριστοδουλίδη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κόσμος της Αριστεράς, στηρίζει ένα υποψήφιο που κλείνει το μάτι στο ΕΛΑΜ και που του ανοίγει πόρτα για συμμετοχή στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.