Στις δικαστικές αίθουσες σέρνουν τον δημιουργό και διαχειριστή του CY Police Checkpoints, Χριστόδουλου Πογιατζή μετά από καταγγελία που έγινε εναντίον του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο σχετικό group του Facebook “κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νομίζουν ότι το κράτος τους ανήκει και επιλέγουν να τα βάλουν με τον δημιουργό ενός group”.

“Θα έπρεπε να προβληματιστούν γιατί ο κόσμος εκφράζεται με τον τρόπο που εκφράζεται για την Αστυνομία”, αναφέρει ο κ. Πογιατζής, προσθέτοντας ότι “αντί να βλέπουν το δάσος βλέπουν το δέντρο”.

 

pi

 

Οι χρήστες του συγκεκριμένου group που αριθμεί πάνω απο 100 χιλιάδες, ενημερώνουν για τα σημεία όπου η Αστυνομία στήνει ραντάρ, που κρύβονται αστυνομικοί χωρίς φάρους, προτρέποντάς τους να αποφεύγουν τα συγκεκριμένα σημεία.

Επίσης κατά καιρούς υπάρχουν αναρτήσεις για σωστή οδήγηση και σωστή χρήση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ πολλές φορές οι χρήστες αναρτούν για διάφορα προβλήματα, ευτράπελα και  ατυχήματα που συμβαίνουν , καλώντας  τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις συγκεκριμένες περιοχές.