Στα δύσκολα εμφανίζονται τα αδερφάκια και σώζουν την παρτίδα…

Στο πλευρό του ΔΗΣΥ για ακόμη μία φορά το ακροδεξιό ναζιστικό και «αντισυστημικό» ΕΛΑΜ, στο πλευρό του Κυβερνώντος κόμματος και το «νέο» κόμμα του κέντρου, η ΔΗ.ΠΑ.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣτα δύσκολα εμφανίζονται τα αδερφάκια και σώζουν την παρτίδα…

Μακριά από όποιες συναλλαγές, σκοπιμότητες και κρυφές ατζέντες, το μικρό αδερφάκι του Συναγερμού και η ΔΗ.ΠΑ. έδωσαν για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στο Κυβερνών κόμμα.

Αυτή τη φορά εξέλεξαν την αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, στην προεδρία της Βουλής.

Έγνοια της ναζιστικής παράταξης ήταν να μην εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Βουλής, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού και το είπαν ξεκάθαρα. Η ψήφος τους στην εκλεκτή του ΔΗΣΥ ήταν σίγουρη και για τον παραπάνω λόγο καθώς και για άλλους πολλούς που δεν είναι της ώρας να τους αναλύσω.

Στις δύσκολες στιγμές δε θα στηρίξεις το αδερφάκι σου; Αυτό έκανε το ΕΛΑΜ και σήμερα, αυτό θα κάνει και αύριο, αυτό θα κάνει και για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από την άλλη το κόμμα του κ. Κάρογιαν περιμένει την «αποζημίωση» για τους τέσσερις ψήφους στην κα. Δημητρίου με τον ανασχηματισμό που… έρχεται!

Το ένα χέρι νήβει το άλλο και τα δύο το… πρόσωπο κύριες και κύριοι, με τις συναλλαγές να ξεκινούν από σήμερα με το «καλημέρα» της νέας Βουλής.

Π.Β.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei