Στα μαλακά με 8 μήνες φυλάκιση για την κλοπή στην τράπεζα στο Κίτι

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στον 33χρονο από τη Δρομολαξιά για την κλοπή σε τράπεζα στο Κίτι.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε διαδραματιστεί την 1η Ιουνίου και είχε αρχικά παρουσιαστεί ως ληστεία, ωστόσο, στη συνέχεια, το αδίκημα μετατράπηκε σε κλοπή μετά την πλήρη ομολογία του συλληφθέντος.

Ο 33χρονος, μετά από μερικές ώρες άρνησης αμέσως μετά τη σύλληψή του την ίδια μέρα, έδωσε θεληματική κατάθεση και ομολόγησε ότι έκλεψε τα χρήματα ισχυριζόμενος ότι το έπραξε επειδή χρωστούσε χρήματα και δεχόταν πιέσεις για να εξοφλήσει. Η ομολογία του πάντως ήταν μονόδρομος αφού το έγκλημα είχε σχεδιαστεί με τέτοια προχειρότητα που χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να γίνει γνωστό το όνομά του και 3-4 ώρες για να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος μπήκε σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο οποίο ήταν προσωπικά γνωστός στους υπαλλήλους έχοντας καλυμμένο μόνο το στόμα του με χειρουργική μάσκα. Το ακόμα πιο τραγελαφικό είναι ότι είχε αφήσει τα μαλλιά και το μούσι του να μεγαλώσουν προφανώς για να μην αναγνωριστεί αλλά μόλις διέπραξε την κλοπή, μετέβη σε κουρείο στο χωριό του για να κουρευτεί και να ξυριστεί!!

Τάσος Περδίος

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.