Στα ύψη η διαφθορά και η διαπλοκή στην Κύπρο-«Απαντήσεις» μέσω διαγγέλματος από Αναστασιάδη

Προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, όπου αντί να δώσει απαντήσεις προς τον κυπριακό λαό για τα θέματα της διαφθοράς και της διαπλοκής που έχουν λάβει εδώ και καιρό τεράστιες διαστάσεις, θα απεύθυνει διάγγελμα σήμερα Πέμπτη, ενώ θα ακολουθήσει και δημοσιογραφική διάσκεψη την αύριο Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα απευθυνθεί απόψε στις 8.00 μμ, με τηλεοπτικό του διάγγελμα, στον κυπριακό λαό, για τα θέματα που αφορούν την πάταξη της διαφθοράς.

Σε γραπτή δήλωση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, έχει αναφέρει ότι θα υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση για τα μέτρα κατά της διαφθοράς από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω του διαγγέλματος προς τον κυπριακό λαό, στον οποίο είναι και υπόλογος.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, αύριο Παρασκευή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη και τον κ. Σεντώνα, σε λεπτομερή παρουσίαση του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς, στις 11.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.