Στάση εργασίας πραγματοποιούν οδηγοί σκιπ στη Λεμεσό – Πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης

Στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, οι Αδειούχοι Μεταφορών Σκιπ Λεμεσού, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με Λατομεία με τα οποία συνεργάζονται. Λίγο μετά τις 11 το πρωί, οι Μεταφορείς, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Λεμεσού.

Η στάση εργασίας άρχισε στις 8.30 το πρωί. Εκατοντάδες μεταφορείς συγκεντρώθηκαν σε σημείο της οδού Κολωνακίου. Στη συνέχεια πορεύτηκαν με τα ΣΚΙΠ τους σε διάφορους δρόμους της Λεμεσού, ώστε να ενημερώσουν τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αδειούχων Μεταφορέων Λεμεσού, οι οδηγοί βγήκαν στους δρόμους ζητώντας από τον αρμόδιο Υπουργό λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν τις σχέσεις τους με τα λατομεία με τα οποία συνεργάζονται.

Όπως ανέφερε, ένα από τα λατομεία που τους εξυπηρετεί αποφάσισε να κλείσει για 40 ημέρες, ενώ το δεύτερο που τους εξυπηρετεί, αποφάσισε να επιβάλει αύξηση 40% στα τέλη. «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα έχει άμεσες επιπτώσεις στη δουλειά μας και κατ επέκταση στους πελάτες μας οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν αυξημένα τέλη. Επίσης, η στάση αυτή των λατομείων θα έχει επιπτώσεις και στο φυσικό περιβάλλον αφού λόγω των αυξημένων τιμών, πολλοί θα είναι οι πολίτες, οι οποίοι θα αρχίσουν να πετάνε τα υλικά τους στην ύπαιθρο» ανέφερε.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για επίλυση των προβλημάτων τους. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προβούν σε ακόμη πιο δυναμικά μέτρα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.