Σταθερός Σύμμαχος Υγείας

Η ΟΠΑΠ Κύπρου στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και των Καρκινοπάθων Συνανθρώπων μας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης,  στηρίζει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, «υιοθετώντας» ένα δωμάτιο στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», καλύπτοντας όλα τα λειτουργικά του έξοδα για το 2017.  Η σημαντική αυτή συνεισφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου, ανακοινώθηκε σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, την Τετάρτη 24 Μαΐου, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Δρ. Αδάμου Αδάμου.

Ο κ. Αδάμου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη χορηγία της, ύψους €90.000. Όπως ανέφερε στην ομιλία του «Νιώθουμε τυχεροί γιατί σε αυτόν τον αγώνα έχουμε δυνατό και σταθερό σύμμαχο, την ΟΠΑΠ Κύπρου. Η ευαισθησία του κυπριακού κοινού και η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα των κυπριακών επιχειρήσεων, μια εκ των οποίων και η ΟΠΑΠ Κύπρου, μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να θέτουμε υψηλούς στόχους, πάντα με γνώμονα την ευημερία των καρκινοπαθών».

Εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο κ. Χαράλαμπος Χρήστου Μέλος του Δ.Σ., τόνισε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου παραμένει πιστή στην ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία, εδώ και σχεδόν 48 χρόνια. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, στηρίζει με σεβασμό και δύναμη τα προγράμματα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. «Θεωρούμε ύψιστη υποχρέωσή μας να σταθούμε κοντά στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και να συμβάλουμε στη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο. Με αυτή την ανθρωποκεντρική πορεία, στηρίζουμε και θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Συνδέσμου», υπογράμμισε ο κ. Χρήστου.

Η πρόσφατη αυτή δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δεκάδων δράσεων στήριξης στον τομέα της υγείας. Το 2016, η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσφερε σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ σε κρατικά νοσηλευτήρια και ιδρύματα, με στόχο την καλύτερη πρόληψη και αναβάθμιση της ιατρικής περίθαλψης του τόπου μας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.