Στεφάνου: Απορρίπτει σχόλια περί κατεστημένου – Το ΑΚΕΛ θα πετύχει την προοδευτική αλλαγή με την υποψηφιότητα του Μαυρογιάννη

Το μήνυμα της προοδευτικής αλλαγής, έστειλε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση στην οποία ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέλυσε το πρόγραμμα και το όραμα του, τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ο γγ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, προσθέτοντας ότι επιβεβαιώνεται η πολυσυλλεκτικότητα της υποψηφιότητας του.

Η υποψηφιότητα του κου Μαυρογιάννη, πρόσθεσε, βρίσκει ερείσματα μέσα όχι μόνο μέσα στον κόσμο της αριστεράς, αλλά και από προσωπικότητες και απλούς ανθρώπους καθώς και από κομματικούς και πολιτικούς χώρους.

Τόνισε ότι μέσα από την εκδήλωση φάνηκε ότι ο κος Μαυρογιάννης και πρόγραμμα έχει και προτάσεις και όραμα. Δεν κρύβεται, είπε, και δεν μιλά με γενικόλογες αναφορές και δεν μεταλλάσσεται ανάλογα με το ακροατήριο.

Ο κος Στεφάνου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΑΚΕΛ θα πετύχει την προοδευτική αλλαγή με την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, απορρίπτοντας σχόλια περί κατεστημένου. Το τρένο έχει ξεκινήσει, είπε, χαρακτηριστικά.

Κυπριακό: Ο διεθνής παράγοντας έχασε το ενδιαφέρον του

Η απενοχοποίηση της Τουρκίας εντείνει τα αδιέξοδα στο Κυπριακό, επιτρέποντας της να τα εργαλειοποιεί, τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ο γγ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Έκαμε λόγο για κακούς, λανθασμένους χειρισμούς και παλινδρομήσεις στο χειρισμό του Κυπριακό από πλευράς του κυρίου Αναστασιάδη, που οδήγησαν στην διεθνή απαξίωση της Ε/κ πλευράς.

Πλέον, πρόσθεσε ο κος Στεφάνου, ο διεθνής παράγοντας έχει χάσει το ενδιαφέρον του και ο γγ των Ηνωμένων Εθνών είναι τόσο απαισιόδοξος που έπαψε να μιλά για επανέναρξη του διαλόγου από το σημείο που σταμάτησαν στο Γκράν Μοντανά.

Τόνισε ότι για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιγνίδι θα πρέπει να αναληφθούν συγκεκριμένες διαρκείς πρωτοβουλίες για να αναγεννήσουμε το ενδιαφέρον του διεθνούς παράγοντα, αλλά και να δημιουργήσουμε κίνητρα που θα φέρουν την Τουρκία ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy