Στεφάνου: Έχει παρέλθει η εποχή που το ΑΚΕΛ υποστήριζε μόνο άλλους στις Προεδρικές

Έχει παρέλθει η εποχή που το ΑΚΕΛ υποστήριζε μόνο άλλους στις προεδρικές, τονίζει σε συνέντευξη του στον Φιλελεύθερο ο Στέφανος Στεφάνου.


Σημειώνει επίσης ότι στην εξίσωση της ονοματολογίας μπορούν να χωρέσουν και το όνομα του Γ.Γ του ΑΚΕΛ αλλά και άλλου μέλους ή στελέχους του κόμματος της Αριστεράς.

Απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης ο κ. Στεφάνου είπε ότι δεν αρκεί η θέση για αλλαγή στη διακυβέρνηση, και η θέση αυτή θα πρέπει να αποτελέσει το κίνητρο για υπερβάσεις ούτως ώστε να υπάρξουν συνεργασίες.

Ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε ότι σε αυτό τον διάλογο και σε αυτή τη διαδικασία, δεν υπάρχει κανένας προαποκλεισμός πιθανού υποψηφίου, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου.


Εξηγεί ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει θέσεις οι οποίες να είναι κοντά στις θέσεις του ΑΚΕΛ, να είναι έντιμος και αξιόπιστος και να διαθέτει προοπτικές εκλεξιμότητας.

Επαναλαμβάνει ότι αμετάθετος στόχος του ΑΚΕΛ είναι να φύγει από την εξουσία η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού αφού στα εννιά χρόνια της διακυβέρνησής της, έχει οδηγήσει την Κύπρο στον πάτο με πολλά αδιέξοδα να ταλανίζουν τη χώρα και την κοινωνία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.