Στεφάνου για δηλώσεις Κούσιου: Η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί σε διλήμματα και αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε


«Καμία επίθεση δεν έγινε από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ προς την κυβέρνηση» τονίζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, απαντώντας στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κουσιού, ο οποίος προηγουμένως κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι επέλεξε να επιτεθεί κατά της Κυβέρνησης λίγο πριν την Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Η Κύπρος δεν απομονώθηκε κατά τη χθεσινή Σύνοδο

«Στις δηλώσεις του ο κ. Κυπριανού δύο φορές υπογράμμισε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και γι’ αυτό δεν επεκτάθηκε στις εκτιμήσεις του Κόμματος για τους χειρισμούς της κυβέρνησης» τόνισε ο κ. Στεφάνου, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτή που επιτίθεται είναι η κυβέρνηση και το κάνει αυτό για να φιμώσει κάθε φωνή που εντοπίζει τις αστοχίες, τις αντιφάσεις και τις μεγαλοστομίες της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με τις κυρώσεις.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ στην γραπτή του δήλωση προσθέτει:
«Ό,τι και να λέει η κυβέρνηση, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να διαπιστώσει κάποιος ότι η Κύπρος έμεινε μόνη στην προσπάθειά της να επιβληθούν κυρώσεις και ότι η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί σε διλήμματα και αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την πολιτική της.

Το ΑΚΕΛ εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις και, όπως δήλωσε ο ΓΓ του Κόμματος, θα αναμένει τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για να τοποθετηθεί».

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News