Στεφάνου για Μαυρογιάννη: Υπάρχουν συγκλίσεις στα βασικά θέματα

Υπάρχουν συγκλίσεις στα βασικά θέματα, σχολίασε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ αναφερόμενος στην απόφαση του κόμματος του να στηρίξει για την προεδρία της δημοκρατίας τον Αντρέα Μαυρογιάννη.

Σε συνέντευξη του στην Καθημερινή ο Στέφανος Στεφάνου τόνισε ότι υπάρχουν συγκλίσεις στα θέματα που καθορίζουν την πορεία του τόπου και της κοινωνίας.

Σημείωσε ότι στο κυπριακό είναι κοινή διαπίστωση ότι επιβάλλεται ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκα, αξιοποιώντας το κεκτημένο που δημιουργήθηκε.

Είπε επίσης ότι συμφωνούν με τον κύριο Μαυρογιάννη στο ότι το ενεργειακό πεδίο μπορεί να δώσει εργαλεία και κίνητρα για την δημιουργία δυναμικής με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών.

Ο κύριος Στεφάνου τόνισε ότι αυτό που ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι τι θα κάνει το ΑΚΕΛ με την προώθηση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη και ασφαλώς την συμμετοχή του κόμματος στο πρόγραμμα που θα καταρτίσει ο υποψήφιος.

Σημείωσε ότι το ΑΚΕΛ ενδιαφέρεται να έχει λόγο στην διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων και των πολιτικών που θα εφαρμοστούν από μέρους του κυρίου Μαυρογιάννη.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.