Στεφάνου για παραίτηση Κουρτς: «Στην Κύπρο σκίζουν την σελίδα και πάμε παρακάτω»

Έλα στο Google News

Αιχμές με ξεκάθαρο αποδέκτη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στελέχη της Κυβέρνησης του άφησε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στ. Στεφάνου.

Με αφορμή την παραίτηση του Αυστριακού Καγκελάριο, Σεμπάστιαν Κουρτς, αφότου βρέθηκε στο στόχαστρο δικαστικής έρευνας για διαφθορά.
Συγκεκριμένα μεταξύ του 2016 και του 2018 ο Κουρτς φέρεται να χρησιμοποίησε πόρους του υπουργείου για να χρηματοδοτήσει εν μέρει χειραγωγημένες δημοσκοπήσεις που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά παραταξιακό πολιτικό συμφέρον. Οι εισαγγελείς βασίζουν αυτήν την κατηγορία σε SMS που περιήλθαν στην κατοχή τους. Εκείνη την περίοδο ο Σεμπάστιαν Κουρτς ήταν ακόμα υπουργός Εξωτερικών.

Με αφορμή την παραίτηση που έκανε κρότο, ο κ. Στεφάνου καυστηριάζει την άρνηση ευθυνών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με αφορμή και το τελευταίο σκάνδαλο που ΄φερει το δικηγορικό γραφείο του Προέδρου να εμπλέκεται σε εγγραφή παράκτιων εταιριών Ρώσου μεγιστάνα.

Στην Κύπρο δηλώνουν άμωμοι και αμόλυντοι, σκίζουν την σελίδα και πάμε παρακάτω, ήταν το καυστικό σχόλιο του κ. Στεφάνου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.