Στεφάνου: Δεν μπορεί να είναι τυχαία η συμμετοχή του γαμπρού στην περίπτωση της μαρίνας Αγίας Νάπας

Η κυβέρνηση διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στην αλυσίδα των σκανδάλων της διαπλοκής και της διαφθοράς, καταγγέλλει το ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Στέφανος Στεφάνου είπε ότι η διαφθορά έχει απογειωθεί από την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης από τον Νίκο Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει την πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Αναφερόμενος στην έκθεση του ελεγκτή για την Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο κύριος Στεφάνου είπε ότι δεν μπορεί να είναι τυχαία η συμμετοχή του γαμπρού του Προέδρου στη διευθυντική ομάδα της εταιρίας και ούτε η μίσθωση κρατικής γης έναντι πολύ φτωχού ενοικίου.

Αναφέρθηκε επίσης στο ότι η κυβέρνηση χορήγησε τουρνουά γκολφ εν μέσω πανδημίας, σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειάς Αναστασιάδη.

Όσον αφορά στην πενταμερή κάλεσε τον Πρόεδρο να πάει με ξεκάθαρες θέσεις χωρίς παλινδρομήσεις, αμφισημίες και χωρίς όρους.

Ο κύριος Στεφάνου είπε επίσης ότι μπορεί να υπάρξει κοινό έδαφος το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο από το πλαίσιο Γκουτέρες και τις επιτευχθείσες συγκλίσεις.

Το ΑΚΕΛ καλεί τον Πρόεδρο να συνεχίσει από εκεί που έμειναν οι συνομιλίες στον Γκραν Μοντάνα και να μην αφήσει χώρο στη Τουρκία να καταθέσει άλλες ιδέες.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.