Στεφάνου: Σε αυτές τις εκλογές ας μην πάει καμία ψήφος χαμένη

Φωτογραφία αρχείου

Όσο πλησιάζουμε τις προεδρικές εκλογές, το διακύβευμα των εκλογών γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο, ανέφερε σε δηλώσεις μετά από εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο Λύσης (ΑΜΟΛ), ο γγ του ΑΚΕΛ ΣΤ. Στεφάνου.

«Σε αυτές τις εκλογές, είτε θα τερματίσουμε την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και θα πετύχουμε την αλλαγή, είτε η διακυβέρνηση του Αναστασιάδη θα συνεχιστεί στο πρόσωπο του Αβέρωφ Νεοφύτου ή του Νίκου Χριστοδουλίδη. Και οι δύο αποτελούν τους συνεχιστές αυτής της διακυβέρνησης που εδώ και δέκα χρόνια έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα και αδιέξοδα στον τόπο».

Η διέξοδος είναι μία για να πετύχουμε την αλλαγή και να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο. Είναι η εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην προεδρία της Δημοκρατίας, τόνισε.

«Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μπορεί και θα φέρει την προοδευτική αλλαγή στην Κύπρο. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος, ο οποίος εκπροσωπεί την αλλαγή και έχει ρεαλιστικές δυνατότητες και πιθανότητες να εκλεγεί στην προεδρία.

Σε αυτές τις εκλογές ας μην πάει καμία ψήφος χαμένη. Ας στηρίξουμε όλοι και όλες την αλλαγή στον τόπο υπερψηφίζοντας τον Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy