Στεφάνου για Θεμιστοκλέους: Ο σεξιστικός, προσβλητικός και μισαλλόδοξος λόγος δεν μπορούν να περάσουν έτσι απλά

Το ΑΚΕΛ δεν θα μείνει στη φραστική καταδίκη της χυδαίας συμπεριφοράς του Ανδρέα Θεμιστοκλέους προς την Βουλεύτρια των Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου τόνισε ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει σε βάθος συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για λήψη μέτρων και δεν πρέπει τόνισε να μείνουμε σε μια απολογία ή μια παρατήρηση καθώς στην συγκεκριμένη περίπτωση ενδεχομένως να προκύπτει ποινικό αδίκημα.

Ο σεξιστικός, προσβλητικός και μισαλλόδοξος λόγος δεν μπορούν να περάσουν έτσι απλά με μια απολογία τόνισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και τόνισε ότι τη Δευτέρα το κόμμα του θα συζητήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, το τί πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστούν, η συμπεριφορά του κ. Θεμιστοκλέους και τέτοιες συμπεριφορές.

Τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει τη λογική ηρωοποίησης που επιδιώκει ο Βουλευτής Λεμεσού αλλά θα επικεντρωθεί στη λήψη αποτελεσματικών μέτρων που θα στέλνουν το μήνυμα προς όλους όσοι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά και προς την κοινωνία, ότι η πλειοψηφία της Βουλής είναι άτεγκτη σε τέτοιες συμπεριφορές.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy